вторник, 28 май 2013 г.

Розово и зелено-пролетните цветове

Както обещах в предишната публикация , Ви показвам картичка с новия ми печат. Когато го получих се замислих дали ще успея да оцветя добре косата. За мое голямо облекчение се получи от първия опит /поне на мен ми харесва:)/. 
При оцветяването използвах пролетни цветове - розово и свежо зелено. След като е пролетна тематиката на картичката, не може да не присъства и  от любимия ми черешов цвят, а като допълнение използвах и бордюрен шаблон с черешки.
Картичката ще представя в THE CRAZY CHALLENGE  № 146





събота, 25 май 2013 г.

ATC за албумчето на Ем

Представям ви и останалите АТС-та, които успях да направя в последния момент за албумчето на Ем. Постарах се да са в различни стилове,съответно с наименования - мечета, градина, танц,момиченца, Дороти.
 Надявам се  моите АТС-та да  ви  се  харесат и бързо ще намерят своите нови притежатели:)




Танцьорките направих с един от двата ми нови печата. Скоро ще представя  картичка с втория печат.

сряда, 22 май 2013 г.

Tiddly

Няма какво да обяснявам за тази картичка. Само да поясня,че този път принтирането беше сполучливо :)Избрах пастелни, нежни цветове, които да подхождат на това малко, сладко момиченце!





Ще представя тази картичка в http://milkcoffeechallenge.blogspot.com/2013/05/load-on-flowers-challenge.html

понеделник, 20 май 2013 г.

Почти монохромна

Замисълът за тази картичка беше да е монохромна, но любовта ми към цветовете в последствие надделя и резултатът е пред вас.





Ще участвам в предизвикателството на http://milkcoffeechallenge.blogspot.com/2013/05/load-on-flowers-challenge.html

неделя, 19 май 2013 г.

Първите ми АТС

Дойде и времето да направя първите ми АТС-та. Да си призная честно как се случи това. При принтирането на това сладко момиченце, допуснах някаква грешка и "отрязах" букета. Тъй като картинките са малки, реших че от тях ще станат малки, сладки АТС-та. 


вторник, 14 май 2013 г.

В синьо и червено

Такава комбинация в синьо и червено отдавна ми се искаше да направя, но до този момент не ми идваше точната идея. Явно всяко нещо трябва да престои и да си дойде в точния момент. Така стана и тази картичка . Печатът ми е един от любимите /то май всички са ми любими:)))/ и според мен на тази мацка й трябваше точно червена рокля. Сърчицето се отваря и има място за две миниснимки или някакви малки пожелания .Стига приказки, ето резултатът. 




неделя, 12 май 2013 г.

ОЩЕ ЕДНО АЛБУМЧЕ ЗА СНИМКИ

В края на изборния ден, преди да са обявени резултати, публикувам обещаното поредно албумче /за разнообразие :).
  Реших да е в пастелни цветове, максимално изчистено, но въпреки малкия си размер, с много местенца за снимки и надписчета.












четвъртък, 9 май 2013 г.

Моята хоби-стая

Дойде моментът, когато намерих малко свободно време за да снимам стаята си за хоби. Тъй като имам много хобита :), не ми е достатъчно само едно кътче и затова зимната ми градина /вече бивша/ се превърна в стая-хоби. Постепенно цветята бяха изместени от машини, инструменти, материали за кукли, играчки, картички и какво ли още не. 
Мебелите са ми подарък от малкия ми син, а монтажа беше направен  изцяло от мен. Да вметна,че доста лесно се оказа сглобяването им. Инструкциите на Икеа са много подробни и ясни. Според мен всеки би се справил с монтажа.
Снимките не ми харесват, нещо много ми зеленеят, но то и не очаквах да се справя по-добре с тях. 
И да не си помисли някой, че винаги е така подредено: ). Когато работя , настава творчески /и не само / безпорядък. След това си подреждам, разбира се, защото няма кой да върви подир мен и да прибира.








вторник, 7 май 2013 г.

Таг с Дороти

Приятно и интересно ми беше да прочета историята на shMe за нейните баба и дядо. Всеки си има такива истории, които са скрити в някоя кутия на някой рафт. Първоначално и аз мислех да разкажа подобна история, но в последствие установих,че много от спомените ми като дете са свързани с книжките, които имах и които разглеждах и препрочитах десетки пъти. Една от тях беше и ВЪЛШЕБНИКЪТ ОТ ОЗ.
Ето защо от само себе си възникна проекта ми да е свързан именно с тази книжка. Още повече,че имам тези прекрасни печати с Дороти и нейните приятели . Най-естествено беше проектът ми да е таг, а ретро визията му се подразбира от красивите винтидж картинки на печатите. Копчето ,което се явява като акцент , също избрах да е като медно, старо и престаряло от времето, скрито в някоя друга кутия със спомени. Панделката "състарих" с дистрес , а ключетата поставих, като подтикване да отключите и вашите детски спомени.
Дано съм успяла:)





С тага участвам в Картичкофурийско предизвикателство № 167.