събота, 6 юли 2013 г.

Вместо картичка

Тъй като нямам време за нова картичка /то през лятото е така, има много по-интересни неща за правене/, поне да направя една публикация с придобивките си в последния месец. Както казва Ели, трупам като хамстер : ))) Някои от шаблоните /напр. Магнолията/ успях да използвам, но други ще чакат есента. Все ще им дойде времето! Сега се наслаждавам на разходките навън, на кафепиенето с приятелки и др. характерни за лятото дейности:)))
Щанцата със звездичките ми подари Ели, и й благодаря както за шаблона, така и за чудесните няколко часа прекарани в нейната компания и на тази на сладките й дечица !!!


2 коментара:

  1. Честити прекрасни придобивки! Чакам с нетърпение да ги включиш в проектите си! И приятни разходки, кафепиене и подобни... :)

    ОтговорИзтриване
  2. Хриси, от толкова време не бях влизала при теб ... Разглеждах с най-голямо удоволствие! Изпълнени с настроение, много свежи проекти!!! Добре си понатрупала нови материали - завидях ти за тагчетата на Магнолия - дебна ги, но така и не съм ги поръчала още...Благодаря ти, че не пропускаш да коментираш при мен! Поздрави сърдечни от нас и се надявам скоро пак да се видим :)

    ОтговорИзтриване