вторник, 10 април 2012 г.

Vintage spring


Когато прочетох за предизвикателството на Дани , реших че няма да участвам. И то не за друго, но ми се видя сложно да съчетая винтидж и пролет. Днес изведъж ми хрумна идеята и започнах трескаво да търся подходящи материали. Цветята направих самръчно, защото готовите такива са доста скъпи .
В резултат на всичките мои усилия се получи тази картичка и с нея ще участвам в предизвикателството №111 но Картичкофуриите

и Хобипредизвикателство № 4
8 коментара:

 1. Прекрасна е, много нежна и пролетна :) Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 2. Изключително красива и много нежна!Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 3. Хриси, много е сполучлива и напълно отговаря на задачата :) А цветята са по-хубави от купешките! Успех в предизвикателството!

  ОтговорИзтриване
 4. Чудесна винтидж картичка с прекрасни цветя!Поздравявам те!

  ОтговорИзтриване
 5. Какво по-пролетно от птички и цветя? Картичката е чудесна! Знам колко е трудоемко и колко време отнема да правиш цветя на ръка,обаче е имало защо! Просто се прелестни!И то дантелени!От снимката не мога да преценя от какво са направени белите точици,но са страхотен акцент!Желая весели празници и ти благодаря ,че се включи в моето първо предизвикателство при Картичкофурии!

  ОтговорИзтриване
 6. Благодаря ви, момичета!!!!!!!!!!

  ОтговорИзтриване
 7. Страхотно се е получила! Браво!

  ОтговорИзтриване
 8. Страхотна се е получила! Много харесвам картички, в които готовите елементи са по-малко от тези, правени "на ръка" и с подръчни материали. При теб се е получила чудесна картичка..
  Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство №10 "Крафт"

  ОтговорИзтриване