сряда, 12 юни 2013 г.

Морско албумче 1

Получих бърза поръчка за албум, който ще е подарък за един малък моряк. Беше ми зададена само тематиката,а за останалото клиентката предостави на мен да реша цялостното оформление и визия. С голямо удоволствие подбирах отделните елементи за всяка страничка. За да не стане много летен албум, направих всяка страничка с отделно послание - за РД, за Коледа, за разходка, за първия учебен ден и т.н. Използвах хартийки от различни блокчета,а когато видях географската карта от блокче на Мариане, веднага реших че то ще е за корицата.
Направих всевъзможни скрити джобчета, за да могат да се поберат повече снимки .
Пожелавам на малкия моряк безгрижно детство и всеки ден да прави своите детски открития!!!Приятно разглеждане и очаквайте скоро и второ албумче за по-малкия моряк,братчето на "големия" моряк :)





6 коментара:

  1. Много е красиво. Чак завиждам на притежателя му :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасен албум за един малък моряк! Толкова сладурски, така богато украсен и с толкова много мисъл и идеи направен! Ще бъде чудесен и мил спомен за цялото семейство! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесна направа! Сигурна съм, че и поръчителката, и получателите ще са във възторг!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви, момичета! Харесаха го ! За сега само поръчителя, по-късно се надявам и притежателя да си хареса подаръка :)

    ОтговорИзтриване
  5. Албумчето е страхотно! Изпипано до последният детайл и помислено за всеки празник.Ще остане мил спомен за цялото семейство!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Дани! Два спомена ще им останат, защото има и за малкото братче един албум.

      Изтриване