сряда, 14 септември 2011 г.

Честит Рожден Ден

Тази картинка с глава на момиченце много ми харесва и отдавна бях си я набелязала за оцветяване /между другото съм набелязала поне стотина картинки и печати:)))/.
Купих си нови 5 копик маркери за Манга и цветовете им се оказаха много подходящи за дизайнерската хартия, която бях решила да използвам.
Цветята вляво направих с новия си пънч от Дени и се стремях те да са свързващия елемент между хартията и картинката. Оказаха се, че са много подходящи, защото вида им е почти идентичен с цветята от хартията , коята ползвах за фон.
Както вече съм споменавала обичам цветовете, обичам цветята и въобще обичам пъстротата и настроението, която тя придава на картичките.









4 коментара:

  1. Много жизнерадостна картичка.Хареса ми как си подредила елементите.Поздравления и успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Личи си, че обичаш цветовете! Явно и те те обичат - винаги ги съчетаваш без забележка! Много ме радва тази картичка!

    ОтговорИзтриване
  3. Не знам защо, обаче тази картинка много ми напомня на аватара ти в БГ-мама :) Една ткава готина и наконтена мацка хихи. :) А картичката е много готина, само че аз бих се ограничила само до цветята в долния ъгъл, защото пънч-натите нещо не ми се връзват с тях. Инак и аз съм за изобилието хихи:)

    Гледах, че си ме питала за крафт картона, ама бях на почивка и не съм видяла тогава. Купих го от : http://cuddlybuddly.com/ :) Усмивки!

    ОтговорИзтриване
  4. Ех, отново прекрасно си пресъздала обичта ти към цветовете и пъстротата! Разкошна е!

    ОтговорИзтриване