неделя, 22 май 2011 г.

Бебешка картичка

Това е първата ми поръчка за картичка. Както се вижда , това е картичка за бебе-момченце.

Обичам розовия цвят, пък и за момиченца много повече ми се отдава и правя нещата без затруднение. С момчешките кукли и картички ми трябва повече време за да обмисля различните варианти и елементи.

Въпреки това мисля, че картичката стана доста добре, при положение че ми е първата "мъжка" картичка.

















5 коментара:

  1. Прекрасна е !Много приятни и нежни цветове,точно като за бебе !Тага с тази малка обувчица е чуден!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Ади! За тага се колебаех между обувчицата и биберон.
    Може би следващата бебешка картичка ще е с него :)

    ОтговорИзтриване
  3. Хриси, въпреки че не пиша често искам да знаеш, че винаги проверявам какво публикуваш и много ти се радвам на ентусиазма и желанието с което се учиш. Невероятно е просто колко бързо напредваш и ако не знаех, не бих предположила, че се занимаваш с това хоби от толкова скоро. :)
    Картичката е страхотна, бебешка, сладка, всичко което се очаква от такъв тип картички. А, със синдрома "мъжка картичка", повярвай ми тепърва ще се сблъскаш. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Нана, Ива благодаря ви !
    Нана, и аз не успявам винаги да коментирам всички неща, които ми харесват и следя в различните блогове.Но това не е от нежелание, а просто липса на достатъчно време.
    Много ти благодаря за оценката, защото тя е от голямо значение да я получа от толкова добър крафтър. Има още многоооооооооо да уча, но това ще става постепенно.Сега съм започнала да се запознавам с ембосинга.

    ОтговорИзтриване